Waarom Winnend inschrijven ?

Wie zijn wij ?

Winnend inschrijven is een initiatief van Pro 10, Partners in Procurement & Tendering. Onze missie is het MKB te helpen om overheidsopdrachten te winnen in binnen- en buitenland.
Pro 10 heeft meer dan 300 Europese aanbestedingen begeleid! Wij weten dat overheden het belangrijk vinden dat het MKB meedoet bij aanbestedingen, maar in de praktijk blijkt de participatie van het MKB beperkt. Het MKB laat hiermee grote kansen liggen. Met Winnend inschrijven zorgen wij ervoor dat u deze kansen benut en het meedingen bij aanbestedingen leidt tot vergroting van uw orderportefeuille. Onze mensen hebben verschillende achtergronden; commercieel, juridisch, communicatie, bedrijfskundig. Zij kunnen zich inleven in uw mogelijkheden en de context van de aanbestedende dienst. Hierdoor zorgen wij ervoor dat uw offerte op alle fronten perfect scoort. Wij helpen u bij het schrijven van de winnende inschrijving!

 

Hoe werken wij ?

De winnende offerte schrijven, dat klinkt als muziek in de oren! Hoe pakt u dat succesvol aan? Hoe baant u zich een weg door alle regels van de aanbestedingswet? Wij weten dat de programma’s van eisen en de wensen soms onleesbaar zijn.  Laat ons u helpen, wij spreken de taal van de overheid (ook internationaal) en doorgronden de regels van het spel. Verliezen is geen optie! Wij helpen u bij het doorlopen van een volledige aanbesteding en bieden u op enkele onderdelen ondersteuning, bijvoorbeeld als u reeds ervaring met Europese aanbestedingen hebt en net die laatste check wilt laten uitvoeren. Wij hanteren een overzichtelijk stappenplan, zie diensten. Kern in onze aanpak is dat wij ervoor zorgen dat u zich in een offertetraject uitermate positief onderscheidt van uw concurrenten. Wij gaan daarbij uit van uw uniciteit die wij vertalen in een succesvolle inschrijving. Wilt u ook winnend inschrijven? Bel ons op 070 – 381 97 24 of mail.

nieuwsalgemeen kleiner

Nieuws

Op onze nieuwspagina vindt u interessante artikelen met betrekking tot tendering, bijvoorbeeld recente inschrijvingen die wij hebben begeleid en de laatste ontwikkelingen op het gebied van tendering.

Lees meer >

Loek winnend workshop

Workshops

Wij verzorgen regelmatig workshops voor leveranciers. Tijdens deze workshops leggen wij uit hoe u het inschrijfproces het beste kunt doorlopen. Onze tips & tricks leiden tot winnend inschrijven! 

Schrijf je nu in >

Lampjes bewerkt

Tips

Hoe u zich kunt onderscheiden van anderen? Waar letten aanbestedende partijen op? Kleine tips & tricks kunnen het verschil maken en helpen u de winnende inschrijver te worden. Lees de tips & tricks!

Meer tips >

projectenalgemeen kleiner

Projecten

Uiteraard begeleiden wij inschrijvers met het schrijven van de winnende offerte. Wij begeleiden partijen op het gebied van ICT, zorg, drukwerk, communicatie etc. Verslagen van deze projecten leest u hier.

Bekijk alle projecten >

Onze diensten

"Afzonderlijk van elkaar te selecteren, maar ook als één traject mogelijk"

 btn1btn2btn3btn4btn5

2014 | Winnend inschrijven
Powered by Pro 10
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Daendelstraat 57
2595 XT Den Haag
070 381 97 24
info@winnendinschrijven.nl

KVK NR. 27291285
BTW: NL 820.255.841.B01