Nieuws

Bidmanagers aangeboden

Het schrijven van de juiste offerte kan u de opdracht doen winnen. Heeft u behoefte aan een bidmanager met sterke schrijfkwaliteiten? Wilt u vanaf nu meer aanbestedingen winnen? Wij hebben ervaren bidmanagers die u kunnen helpen bij het schrijven van de winnende offerte. Wij leiden de bidmanagers op en zij zijn tijdelijk, vast of op projectbasis in te zetten. Dit is mogelijk op basis van detachering, fixed price of op basis van een fee.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 070 - 381 97 24 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Bidmanagers gezocht

Wij zijn op zoek naar bidmanagers die wij kunnen plaatsen bij onze opdrachtgevers. Heb jij ruime kennis en ervaring in bid- en projectmanagement en beschik je over een vlotte pen? Dan ben jij de bidmanager die wij zoeken! Als bidmanager weet je dat het schrijven van commerciële offertes en aanbestedingsteksten niet altijd makkelijk is. Gedrevenheid en inlevingsvermogen zijn essentiele eigenschappen om een goede offerte of aanbestedingstekst te kunnen schrijven. Wij zoeken bidmanagers die over uitstekende schrijfvaardigheid beschikt en een goed commercieel inzicht heeft. Ben jij op zoek naar nieuwe opdrachten als bidmanager? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070 - 381 97 24

Buitengewoon!

Loek van Beurden heeft ongeveer tien jaar geleden de inkoopcommunity voor de inkopende overheid opgezet. Resultaat daarvan was het houden van een jaarlijks congres voor overheidsinkopers. Op 5 juni jl. vond dit congres wederom plaats, dit keer in Apeldoorn. Centraal stonden alle ontwikkelingen binnen de overheidsinkoop. Zo’n 750 mensen namen deel aan ruim 40 parallelsessies. Deze sessies gingen over inkoop in de GWW, opdrachtgeverschap, kansen voor het MKB, duurzaam inkopen, TenderNed, gunningscriteria, innovatie, aanbesteden van ICT, zorg, WMO, contractmanagent, circulair inkopen etcetera. Het was weer een succesvolle bijeenkomst waarin een beroep werd gedaan op de creatieve inkoper die meer mogelijkheden moest bieden aan het MKB.Contractmanagement

Er zijn helaas nog steeds inschrijvers die meer beloven dan ze waarmaken. Veel overheidsorganisaties hebben hun contract- en leveranciersmanagement niet op orde waardoor deze organisaties er ook nog mee weg komen. Dit is uiteraard heel frustrerend voor andere inschrijvers en de klant zelf.
Niettemin neemt de aandacht voor contractmanagement toe. Inkoopdossiers worden opgebouwd, inkoopvoorwaarden van toepassing verklaard en leveranciers worden op hun tekortkomingen aangesproken.
Leveranciers timmeren van hun kant ook aan de weg. Immers hoe vaak komt het niet voor dat de scope gedurende een opdracht verandert? Hoe ga je dan om met meerwerk, inkoopvoorwaarden en garantiebepalingen? Er wordt meer als partner gewerkt, maar hoe ga je dan om met intellectueel eigendom? Hoe kun je een vierhoek beding toepassen? Dergelijke vraagstukken zullen de komende tijd meer professioneel worden aangevlogen en komen aan bod op onze website. Een interessant onderwerp voor leveranciers, want ook zij moeten deze aspecten in hun contracten regelen.Best Value Procurement stijgt in populariteit

Op 19 mei vond het Best Value Procurement congres in Delft plaats. Meer dan 350 deelnemers uit de overheid en het bedrijfsleven namen deel aan deze tweedaagse conferentie. Ook wij waren aanwezig. Tijdens deze dagen bleek dat het aantal inkooptrajecten volgens de Best Value methode in populariteit aan het winnen is. Speel hier op in! Kenmerkend binnen Best Value is dat partijen meer ruimte krijgen zich te onderscheiden op hun kwaliteiten. Daarbij dienen zij binnen een gesteld prijsplafond een inschrijving te doen. Ook vinden interviews plaats met stakeholders van de inschrijvende organisaties. Binnen de inschrijving is verder ruimte om voorstellen te doen aan een inkopende organisatie inzake het benutten van kansen. Ook wordt aandacht gevraagd voor risico’s.
Vanuit Winnend Inschrijven verzorgen wij regelmatig workshops hoe ondernemers zich binnen de methode van Best Value kunnen onderscheiden.

 

 Voorlichtingsbijeenkomst bedrijvenvereniging BLF

Wij organiseren geregeld workshops en presentaties. Loek van Beurden heeft namens Pro 10 een voorlichtingsbijeenkomst verzorgd voor de ondernemingsvereniging BLF te Den Haag. Het onderwerp dat centraal stond was de wijze waarop ondernemingen meer succesvol kunnen meedingen bij aanbestedingen van de overheid.

Aan de orde kwamen de verschillende fasen van een aanbesteding en de wijze waarop een ondernemer zich in iedere fase het beste kon profileren. Tijdens deze bijeenkomst heeft het advocatenkantoor Geelkerken Linskens de juridische en contractuele aspecten toegelicht. Daarnaast is ingezoomd op collectief inkopen. Zeker voor bedrijventerreinen met soortgelijke inkoopbehoeften is dit een interessant onderwerp. Inkoop XL is het vormen van een inkoopcollectief.
De bijeenkomst werd bijgewoond door zo’n 25 mensen van verschillende ondernemingen. Ook de gemeente was vertegenwoordigd. De bijeenkomst was inspirerend; diverse ondernemingen zagen dat er kansen voor het oprapen liggen.
Bent u benieuwd welke kansen u kunt benutten? Wij staan open voor het geven van meer presentaties. Aarzel niet, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Neem contact op
2014 | Winnend inschrijven
Powered by Pro 10
Disclaimer
Algemene voorwaarden
Daendelstraat 57
2595 XT Den Haag
070 381 97 24
info@winnendinschrijven.nl

KVK NR. 27291285
BTW: NL 820.255.841.B01