Winnend inschrijven is onderdeel van Pro 10 B.V. Hieronder genoemde Winnend Inschrijven kan dus worden gelezen als Pro 10.

Inschrijven?

U kunt zich  digitaal aanmelden. U gaat hiervoor naar www.winnendinschrijven.nl en kiest uw programma. Na het invullen van de verplichte velden, ontvangt u vervolgens een bevestiging per e-mail en verwerkt ons systeem uw inschrijving. U ontvangt van Winnend Inschrijven een schriftelijke bevestiging over uw deelname en de datum van uw keuze. Nadere informatie over het programma en de locatie wordt u tijdig toegezonden.

Volgeboekt?

Is een programma volgeboekt, dan plaatsen wij u op de reservelijst. Zodra er een plaats vrijkomt nemen wij contact met u op. In overleg met u kunnen wij u eventueel inschrijven  voor de eerstvolgende uitvoering van het programma.

Uitstel of annulering van het programma

Indien Winnend Inschrijven een programma moet uitstellen of annuleren en dit een programma is waar u zich voor heeft aangemeld, dan ontvangt u daarvan zo spoedig mogelijk bericht. Wij plaatsen u dan vrijblijvend voor het programma dat op een later tijdstip wordt gegeven.

Programmakosten

De programmakosten zijn vermeld bij ieder programma. Deze prijs is inclusief catering, programmamateriaal, didactische hulpmiddelen, tenzij anders staat vermeld.

Annuleren?

Bent u genoodzaakt uw inschrijving te annuleren? Wij verwelkomen graag een vervanger. Annuleren kan uitsluitend schriftelijk; als annuleringsdatum geldt de datum van ontvangst bij Winnend Inschrijven.

Bij annulering hanteert Winnend Inschrijven de volgende regeling:
•  bij annulering meer dan drie weken voor aanvang van het programma: geen kosten;
•  bij annulering drie weken tot één week voor aanvang van het programma: 50% van de prijs;
•  bij annulering minder dan één week voor aanvang van het programma: 100% van de prijs.

Betalingsvoorwaarden

Pro 10 stuurt bij de schriftelijke bevestiging van uw aanmelding de nota. Onze bankrelatie is de Rabobank: IBAN: NL12 RABO 0125942893. Ons BTW nummer is NL8161.94.361.B01.Bij te late betaling brengen wij de wettelijke rente in rekening vermeerderd met eventuele incassokosten. Pro 10 is ingeschreven onder nr. 27291285 in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Den Haag.